News:

Değerli Üyelerimiz,
Forumumuzun altyapısını, sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek adına güncelledik. 2.0.14 sürümünden 2.1.4 sürümüne geçiş yaparak güvenlik, performans ve kullanım kolaylığı açısından önemli iyileştirmeler sağladık.

Main Menu

vlf quasar

Started by sewo74, 09 May 2020, 11:43:33

Previous topic - Next topic

wtrk

Ben smart hunter 'i yaptım. Ancak verimli çalışmayınca quasar yapmaya karar verdim. 0.35mm telin kg'ı bobinajcıda 60 liraya satıyorlar. Bende 1 kg aldım. 1 kg ile 3 başlık sarılır çünkü bir tane başlık için 3'te birini ancak kullandım
No Body Can Stop Me!!!

wtrk

You do not have permission to view links! Sign up or Log in
merhaba ,,eğer aceleniz yok ise kart basacağım ancak pazar günleri müsait olabiliyorum ,,paylaşırız :D

Acelem yok hocam, basacaksanız sizden ricam 2 tane daha fazla basmanız.
Elle mi basıyorsunuz ?
Merhaba ,
40x40 laminantta benzr bir makinam var onunla basıyorum yedekli basarım her zaman ,,deneyelim bakalim
nasıl bir ürün suu an  bobin için düsünmekteyim tel temin etmem lazım bobinaj yapanlar cok istiyor emtel den bakacagım 1 makara orta boy yada benzeri ,,herşey yüksek fiyatta bakır uctu gitti  200spir 0.002 telden  sarmak sabır işi görünüyor hayırlısı sorun değil plaketi çözülür ,,saygılar

Çin'den verdiğim kart siparişlerim de gelmiyor. En kötü elde basacağım artık.
No Body Can Stop Me!!!

sewo74

merhaba ,
layour dosyasını pdf olarak ekliyorum ,,maalesef kargodan henüz haber yolda görünüyor  :'(

sewo74

merhaba ,,eğer aceleniz yok ise kart basacağım ancak pazar günleri müsait olabiliyorum ,,paylaşırız :D

Acelem yok hocam, basacaksanız sizden ricam 2 tane daha fazla basmanız.
Elle mi basıyorsunuz ?
Merhaba ,
40x40 laminantta benzr bir makinam var onunla basıyorum yedekli basarım her zaman ,,deneyelim bakalim
nasıl bir ürün suu an  bobin için düsünmekteyim tel temin etmem lazım bobinaj yapanlar cok istiyor emtel den bakacagım 1 makara orta boy yada benzeri ,,herşey yüksek fiyatta bakır uctu gitti  200spir 0.002 telden  sarmak sabır işi görünüyor hayırlısı sorun değil plaketi çözülür ,,saygılar

Çin'den verdiğim kart siparişlerim de gelmiyor. En kötü elde basacağım artık.
MERHABA ,,
benim kartlar anca geldi :D eger hala istiyorsanız göndereyim saygılar

wtrk

Ben bastırdım artık teşekkürler
No Body Can Stop Me!!!

Afiq

Vlf quasarı yapan oldumu?sewo74 usya paylaşmış benim yutuba yerlestirdiyim videonu örnek koymus.tesadüfen gördüm bilgi isteyen olursa sıkıntı yok.