News:

Değerli Üyelerimiz,
Forumumuzun altyapısını, sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek adına güncelledik. 2.0.14 sürümünden 2.1.4 sürümüne geçiş yaparak güvenlik, performans ve kullanım kolaylığı açısından önemli iyileştirmeler sağladık.

Main Menu

Bit Pazarlarını gezmeyi Severim ( İzmir Yenişehir Bit Pazarı )

Started by namusait, 13 March 2020, 22:35:37

Previous topic - Next topic

namusait

Arkadaşlar merhaba. Bir hafta sonu arkadaşlarımla birlikte İzmir Yenişehir Bit Pazarını gezdik. Tabi bunun için Kayseri'den İzmir'e uzun  bir yolculuk yaptık. İzmir'e geldiğimizde Bit Pazarının burada geceden kurulduğunu öğrendik ve ilk ziyaretimizi gece yaptık. Gece karanlığında video çekemedik ancak gün ışığında sizler için güzel ve izlemeye değer görüntüler kaydetmeye çalıştım.

You do not have permission to view links! Sign up or Log in

Youtube Kanalıma Takipçi Kazanmaya Çalışıyorum.   :D
Bilmemek Değil Öğrenmemek Ayıp

__root

sewo74

Arkadaşlar merhaba. Bir hafta sonu arkadaşlarımla birlikte İzmir Yenişehir Bit Pazarını gezdik. Tabi bunun için Kayseri'den İzmir'e uzun  bir yolculuk yaptık. İzmir'e geldiğimizde Bit Pazarının burada geceden kurulduğunu öğrendik ve ilk ziyaretimizi gece yaptık. Gece karanlığında video çekemedik ancak gün ışığında sizler için güzel ve izlemeye değer görüntüler kaydetmeye çalıştım.

teşekkürler ,,güzel ve eğlenceli bazen gerçekten ilginç objeler çıkabiliyor ,,oralarda ,

namusait

Elinize sağlık, izlerken zevk aldım.  ;)

Teşekkürler...

namusait

teşekkürler ,,güzel ve eğlenceli bazen gerçekten ilginç objeler çıkabiliyor ,,oralarda ,

Evet bazen aradıklarımı bulurken bazen hiç beklemediğim  ürünlerle karşılaşıyorum.

Uykusuz

Elinize sağlık, özlemişim böyle gezmeyi. Bu arada kendinize dikkat edin bu aralar böyle yerler covid19 sebebiyle sıkıntılı maalesef.
Projelerimiz için tıklayın You do not have permission to view links! Sign up or Log in
Sipariş ve Bilgi için You do not have permission to view links! Sign up or Log in ile irtibata geçiniz.
Lütfen teknik sorularınızı forumda sorunuz özel mesaj göndermeyiniz

sewo74

Elinize sağlık, özlemişim böyle gezmeyi. Bu arada kendinize dikkat edin bu aralar böyle yerler covid19 sebebiyle sıkıntılı maalesef.
merhaba maalesefdünya alarmda rabbim ülkemize yardımcı olsun ,,dikkat etmek lazim

namusait

Teşekkürler uykusuz usta. Bu covit nedeniyle gerek iş yoğunlu gerekse sosyal yaşamın durması bit pazarı gezilerini vurdu. ????