News:

Değerli Üyelerimiz,
Forumumuzun altyapısını, sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek adına güncelledik. 2.0.14 sürümünden 2.1.4 sürümüne geçiş yaparak güvenlik, performans ve kullanım kolaylığı açısından önemli iyileştirmeler sağladık.

Main Menu

manyomereler için sensörler

Started by kara1453, 30 December 2014, 23:23:22

Previous topic - Next topic

kara1453

slm  ahme  usa  manyometreler  için sensör devresi  bulabilirmiyiz  yoksa  fabrikasyonmu  anlar  flc   fgm gibileri

Tesla^Pulse^Coil

Flc ile Fgm sensörlerin yapısı ve çalışma sistemi farklıdır bilmen için söylüyorum
ahmet ustadan temin edebileceğin sensörlerle  yapabileceğin bir devre var

You do not have permission to view links! Sign up or Log in

bu linktede en son cizim dosyaları ve dökümanları konu içindede görürsün zaten

Sifre : 
---------------------------------------------------------------------

kara1453

tesla  usta  esm-100  devresini  buulabilirmiyiz  dedim  kendimiz  yaparız  galiba  feri  çubuga  bir  bobin sararız  10  kere  sarınca  kaparız

Tesla^Pulse^Coil

bahsetiğin cihaz 3 eksen fluxgate manyotometre elektriksel manyetik alan ları ölçüyor
fiyatı 6000 euro  yazılımı 350 euro bizim işlerimize yaramaz o bu manyotometreler öyle 10 tur filan değil ince telden 200 -500 sipir vardır tahmini söylüyorum hiç inceleme imkanım olmadı
------------------------------
diğer mesajın için söylüyorum kısıtlama yok hexte tek sensörde kullanılabilir ama
hatalı değerlendirme olmaması için 2 tane olması daha iyi olur biri diğerine
referans olması için arazide demir toplamak istemeyenler için agm devresi en güzeli
---------------------------------------------------------------------

kara1453

tesla  usta  300 ur  olsun 500 r  olsun  henrisi  neyse  ona göre sararız  onun  devresi  varmıki

kara1453

Uykusuz

Merhaba
satis@lugatek.com
Buradan irtibata geçebilirsiniz.
Saygılar.
Projelerimiz için tıklayın You do not have permission to view links! Sign up or Log in
Sipariş ve Bilgi için You do not have permission to view links! Sign up or Log in ile irtibata geçiniz.
Lütfen teknik sorularınızı forumda sorunuz özel mesaj göndermeyiniz

Sebeya