News:

Değerli Üyelerimiz,
Forumumuzun altyapısını, sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek adına güncelledik. 2.0.14 sürümünden 2.1.4 sürümüne geçiş yaparak güvenlik, performans ve kullanım kolaylığı açısından önemli iyileştirmeler sağladık.

Main Menu

pic yazılımı

Started by dream, 24 August 2014, 00:33:54

Previous topic - Next topic

dream

Arkadaşlar merhaba

Pic 18F252 ile Pic 18f2520 arasında ne gibi bir fark vardır?

18F2520 için yazılmış bir programı 18F252 ye yükleyebilir miyiz?
Hayaller Mercedes Gerçekler Tofaş. :D

Uykusuz

Merhaba
You do not have permission to view links! Sign up or Log in
You do not have permission to view links! Sign up or Log in

Aralarında benzerlik var fakat donanımsal farklılıklar da mevcut. Eğer elinizdeki kod faklı diğerinde olmayan bir donanımı kullanıyorsa çalışmayacaktır. 18F252'ye yüklemek istemenizin sebebi nedir?
Projelerimiz için tıklayın You do not have permission to view links! Sign up or Log in
Sipariş ve Bilgi için You do not have permission to view links! Sign up or Log in ile irtibata geçiniz.
Lütfen teknik sorularınızı forumda sorunuz özel mesaj göndermeyiniz

dream

Ustam elimde bulunan Pic18f252 olduğundan sormuştum. Uymayacak sanırım 18F2520 sipariş edeceğim.Cevap için teşekkürler

Uykusuz

Benim elimde de 18F2550 varmış. Olsaydı ben gönderirdim kullanmıyordum. Maalesef  [yazarim_cizerim]
Projelerimiz için tıklayın You do not have permission to view links! Sign up or Log in
Sipariş ve Bilgi için You do not have permission to view links! Sign up or Log in ile irtibata geçiniz.
Lütfen teknik sorularınızı forumda sorunuz özel mesaj göndermeyiniz

dream

Ustam nazik düşünceniz ve ilginiz için çok teşekkürler. Saygılar