News:

Değerli Üyelerimiz,
Forumumuzun altyapısını, sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek adına güncelledik. 2.0.14 sürümünden 2.1.4 sürümüne geçiş yaparak güvenlik, performans ve kullanım kolaylığı açısından önemli iyileştirmeler sağladık.

Main Menu

Magnetometre ve Gradiometreler

Started by satron, 17 February 2012, 21:35:24

Previous topic - Next topic

__root

Merhaba

You do not have permission to view links! Sign up or Log in

Bu linkteki LC metreyi yapabiirsiniz  ;)

sofis42

Sağolasın kardeş çok teşekkür ederim harika bir şey bu ;)

bazo

bende FGM-3 ve EMS100 var. Bilgileri FGM3 digital puls  şeklinde veriyor EMS100 ise analog bilgi şeklinde.. Yatay pozisyonda döndürdüğümde (Güney-Kuzey-Doğu-Batı) her yönde farklı değerler alıyorum. Dik pozisyonda tuttuğumda yine değişen sonuçlar alıyorum. Dik pozisyonda manyetik alan sabit olması gerekmiyor mu?

pro-TR

sa arkadaşlar;
sevgili uykusuz ustam talebim üzerine bana 1 adet ems-100 sensör gönderdi, sensör dün elime ulaştı, yakında bazı denemeler yapmayı düşünüyorum. bu konuda arkadaşların bana yardımcı olmasını bekliyorum.
bu arada ems-100 ün pin bağlantıları hakkında yardımcı olacak arkadaş varmı? 5 pini mevcut bunun bağlantı şemasını nerden bulabilirim.
malum elimizde 1 tane var zarar görmemesini istiyorum.

bu arada uykusuz ustama desteği için çok tşk ederim. her zaman ki gibi paylaşımcı ve yardımsever bir insan, ALLAH cc umduklarına nail, korktuklarından emin eylesin.
Biz Aşkı erostan merostan öğrenmedik.!
Biz Aşkı Mekke'li bir yetimden öğrendik..

elektron_58

Selami ems100, flc100 le aynı bağlantı.