News:

Değerli Üyelerimiz,
Forumumuzun altyapısını, sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek adına güncelledik. 2.0.14 sürümünden 2.1.4 sürümüne geçiş yaparak güvenlik, performans ve kullanım kolaylığı açısından önemli iyileştirmeler sağladık.

Main Menu

DM-1 [VLF Sistem Metal Dedektörleri İçin Ayrım Devresi]

Started by Uykusuz, 24 December 2011, 20:43:40

Previous topic - Next topic

Uykusuz

Elinizde analog ekransız vlf dedektörler varsa bu ekranı takarak profesyonel bir dedektöre sahip olabilirsiniz. .Takamam diyorsanız gönderin ben takıp yollayayım  ;)
Projelerimiz için tıklayın You do not have permission to view links! Sign up or Log in
Sipariş ve Bilgi için You do not have permission to view links! Sign up or Log in ile irtibata geçiniz.
Lütfen teknik sorularınızı forumda sorunuz özel mesaj göndermeyiniz

dimboz

S.a uykusuz usta ve diğer arkadaşlar bu devreyi yamak istiyorum ama benim elimde ekteki lcd den var şema yazan uçlar benim lcd de yok galiba tam idrak edemedim yardımcı olan olursa çok sevinirim birde alt ve ust yerleşim delilen olay nedir acaba şema tek yüzlü elemanları alttan mı lehimlemek gerkiyor herkeze kolay gelsin.

dimboz

Controller

dimboz merhaba,

LCDnin kodu bu buradan senin lcd ile ayak karşılaştırabilirsin WG12864B.
Alt yerleşim de elemanları bottom tarafından lehimliyorsun, bizim deneme pcbsi çift taraflı ( delik içi kaplamalı ) olduğu için sıkıntı olmadı, elemanları alttan lehimlemek gerekiyor.
Üst yerleşimde sadece LCD ve Rotary pot var.

İyi çalışmalar.
İletişim / Contact: You do not have permission to view links! Sign up or Log in

dimboz

Teşekkurler Controller  ustam. Anladığım kadarı ile her zaman yaptığımız gibi üsten takımıyacağız kompanentleri SDM parçalar gibi pcb yollarının olduğu taraftan lehimleyeceğiz yani. doğrumudur ustam.

Controller

Rica ederim, aynen doğru anlamışsınız hocam.

İyi çalışmalar.

bzirapli

Hocam bu devreyi PIM-2 ye Delta pulseye bağlanabilirmi bağlanırsa nasıl bağlanır.

Controller

Merhaba bzirapli,

Bu devre sadece VLF Sistem Metal Dedektörleri İçin tasarlanmıştır.

İyi çalışmalar.

m-USTA-fa

Denizde dalga bitmez yüzmek istiyorsan sörf yapmayı öğrenmelisin.

Uykusuz

Fabrikasyon PCB'lerimiz geldi arkadaşlar. Dileyenler son ve full sürümünün kitini bizden edinebilir.

Projelerimiz için tıklayın You do not have permission to view links! Sign up or Log in
Sipariş ve Bilgi için You do not have permission to view links! Sign up or Log in ile irtibata geçiniz.

dimboz

S.a ustam ben bu devreyi yaptım ama lcd yi uyduramadım bi yardımcı olurmusunuz.
GDM12864A LCD nin kodu chipseti KS108B ama demin LCD D/I portu yok bu ne demek olur bunun benimkindeki karşılığı ne olabilir acaba. Yardımlarını bekliyorum.
Saygılar.

Uykusuz

A.s. dimboz. Elinizdeki LCD'nin datasheeti bu mu?

You do not have permission to view links! Sign up or Log in

Eğer bu ise D/I pini elinizdeki LDC'nin datasheetinde RS olarak belirtilmiş.
Saygılar.

Uykusuz

DM-1 Kit:

dimboz

S.a ewt uykusuz ustam tam olarak çok teşekkur ederim.

m-USTA-fa

s.a.
uykusuz usta
dm-1'in yeni pcb'sinde rotary yok sanırım
rotary yüzünden devreyi yapamıyordum [UU]
dip kılıf pcb'ye buton ekleyip yapmak istiyorum
siteye çoşku vereyim  ;D
Denizde dalga bitmez yüzmek istiyorsan sörf yapmayı öğrenmelisin.