News:

Değerli Üyelerimiz,
Forumumuzun altyapısını, sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek adına güncelledik. 2.0.14 sürümünden 2.1.4 sürümüne geçiş yaparak güvenlik, performans ve kullanım kolaylığı açısından önemli iyileştirmeler sağladık.

Main Menu

DEDEKTOR BAŞLIK SARMA APARATI TASARIMI

Started by pro-TR, 21 November 2011, 10:56:17

Previous topic - Next topic

Uykusuz

Yurt dışından getirttim ben fakat baya problem yaşadım. Gümrükte falan takıldı iki ayda elime geçti...
Projelerimiz için tıklayın You do not have permission to view links! Sign up or Log in
Sipariş ve Bilgi için You do not have permission to view links! Sign up or Log in ile irtibata geçiniz.
Lütfen teknik sorularınızı forumda sorunuz özel mesaj göndermeyiniz

pro-TR

usta hayırlı olsun olmasına da bu kalıcı bir çözüm değil ki, kalıcı bir çözüm bulmak lazım, oda bu kalıp işlerinden anlayan bir üyemizin olması ve bize bu konuda yardımcı olması lazım, yokmu yardımcı olacak  [alala?]
Biz Aşkı erostan merostan öğrenmedik.!
Biz Aşkı Mekke'li bir yetimden öğrendik..

Uykusuz

Eğer böyle bir arkadaşımız bize yardımcı olursa tabii çok daha güzel olur. Çizim esnasında örnek başlıklar benden olur  ;)
Projelerimiz için tıklayın You do not have permission to view links! Sign up or Log in
Sipariş ve Bilgi için You do not have permission to view links! Sign up or Log in ile irtibata geçiniz.

elektron_58

You do not have permission to view links! Sign up or Log in
usta hayırlı olsun olmasına da bu kalıcı bir çözüm değil ki, kalıcı bir çözüm bulmak lazım, oda bu kalıp işlerinden anlayan bir üyemizin olması ve bize bu konuda yardımcı olması lazım, yokmu yardımcı olacak  [alala?]

Valla selami kalıp işinden fazla anlamsamda kalıbın maliyetinden anlarım :) enjeksiyon kalıbı yaptırmak çok para tutuyor.amatör amaçlar için en basiti vakum yöntemiylede başlık yapılabilir ama ticari amaca pek uygun olmaz.

pro-TR

ercan abi ankaradan recep isimli bir arkadaşımızın uzmanlık alanı ve işide bu yönde, PI başlığı için çok güzel bir çizim yapmıştı, kalıbıda hazırladı, numune olarakta 3 tane yaptırdı, ne varki seri üretim yapalım dedik 50 adetine 1000 -1200 tl para lazım oldu, buna da razı olduk ancak numune gönderirse diye numuneyi göndermedi iş kaldı öylece...
başlıkta böyle bişeydi

Uykusuz

Eğer böyle bir iş yapılacaksa hem PI hem DD hem de konsantrik bobinleri desteklemeli diye düşünüyorum. Bu çizim sadece PI sistemlere yönelik...

elektron_58

Selami o dediğin vakum kalıbıdır öyle kalıp evdede yapılır.enjeksiyon kalıbı olsaydı zaten iş bitmiş demektir.hem pulse için ufak başlığa pek gerek yok.eğer ufak mono başlık yapılacaksa en az 50 santim olmalı.onun içinde en uygunu boru başlıktır.güzel yapılırsa sırıtmaz.borudan boruya yapandan yapana fark eder tabiki.

pro-TR

doğrudur abi bizde de el yok işte göze hitap edeni beceremiyoruz  ;D

SEDAT42

selam arkadaşlar .  arama  başlığı  tahta(sunta kontarpılak )   olsa  ne olur ? onceden uygulan  bir  yöntem bilirsiniz  çaplara  göre  göre  üst üste koyup  kesmek .  bu yönntemde  su  geçirmez bir tahta  ile  denesek  agırmı  olur  acaba  başlık

Uykusuz

PI sistemler için olabilir fakat VLF'ler için en ufak bir esneme sınıntı çıkaracaktır.

deep max

Arkadaslar, Atmega 8 fuse ayarlari nasil olacak?

mirac76

Ustalar selam aleyküm başlık sarma aparatının pcb sini bana da yollarmısınız