Haberler:

Değerli Üyelerimiz,
Forumumuzun altyapısını, sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek adına güncelledik. 2.0.14 sürümünden 2.1.4 sürümüne geçiş yaparak güvenlik, performans ve kullanım kolaylığı açısından önemli iyileştirmeler sağladık.

Main Menu

Forum mesajlarınaki eklerin ve resimlerin silinmesi

Başlatan halil!, 07 Temmuz 2025, 03:02:35

« önceki - sonraki »

halil!

Öncelikle bütün üye arkadaşlarıma selamlar. Siteyi uzun zamandır Uykusuz ustamın yapmış olduğu PIM-2 Metal Dedektörünü yapmak için kullanıyorum. Tabii başka devreler içinde kullandım ancak siteye uzun zaman önce gelen bir güncelleme ile sitedeki neredeyse bütün ekler ve çoğu resimler silindi. Çoğu kişinin bu siteye kayıt olmasının sebebi olan PIM-2'nin dosyaları yok. Uykusuz ustam geçen seneden beri giriş yapmamış umarım kendisinde bir sorun, bir sıkıntı yoktur. Site yetkililerinden bu sorunu çözmeleri istiyorum teşekkür ederim. @Uykusuz
Korku öldürür, şüphe yaşatır, cesaret de başarıya götürür.

halil!

Deneme amaçlı rar dosyası ekledim.You cannot view this attachment. You cannot view this attachment.

Saadeceozgur

Merhaba hocam. Uykusuz hocanın elo elektronik dergisini paylaştığı dosyalar da silinmiş olmalı. Elinizde varsa gönderebilir misiniz?

halil!

Hocam kusura bakmayın uzun zamandır siteye giriş yapmıyordum. Bugün fark ettim mesajınızı. Maalesef dediğiniz dergi yok.

nova

Merhaba Dergi Elimizde var. Bil. ortamında var mı kontrol ederim. Yoksa yüklemek önümüzdeki haftayı alabilir. Özellikle Dergide aradığınız bir konu var mı?
iletişim :
yusuf@lugatek.com