Haberler:

Değerli Üyelerimiz,
Forumumuzun altyapısını, sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek adına güncelledik. 2.0.14 sürümünden 2.1.4 sürümüne geçiş yaparak güvenlik, performans ve kullanım kolaylığı açısından önemli iyileştirmeler sağladık.

Main Menu

lugatek ems 100 ve ardunio hakkında destek

Başlatan bikahin35, 09 Aralık 2024, 18:55:34

« önceki - sonraki »

bikahin35

Merhaba Arkadaşlar,

elimde bir ardunio nano (sanırım klon) ve bir ems 100 sensör mevcut devre hazır şekilde. fakat sanırım lugatek ems100 sensör yanmış. bu ürünü kimden satın alabilirim lugatek in sitesinde yani buranın bulamadım öncelikle bu konuda yardım istiycem.

diger sizlerden talebim ise : ardunio nano (elimdekinin update i için bana destek olabilecek biri varmı)

wtrk

Sensör isterseniz dizili isterseniz boş dizilmeye hazır ücreti karşılığı satabilirim. Şuan elimde flc 100 var ancak 10 güne ems kartlarıda geliyor.

Arduino konusunda destek olamam 150 liraya bir tane klon alıp sisteminizi yine kurabilirsiniz
No Body Can Stop Me!!!

bikahin35

Alıntı yapılan: wtrk - 09 Aralık 2024, 23:06:05Sensör isterseniz dizili isterseniz boş dizilmeye hazır ücreti karşılığı satabilirim. Şuan elimde flc 100 var ancak 10 güne ems kartlarıda geliyor.

Arduino konusunda destek olamam 150 liraya bir tane klon alıp sisteminizi yine kurabilirsiniz

Yanıtınız için teşekkür ederim hocam size özel mesaj gönderemedim. elimdeki sensörün fotografını ve devreyi göndermek istedim uyumlu olurmu diye sormak istedim elbette ihtiyacı çözmek için çözüm varsa ücreti karşılıgında elbette destek almak isterim.

Sevgiler

bikahin35

Alıntı yapılan: wtrk - 09 Aralık 2024, 23:06:05Sensör isterseniz dizili isterseniz boş dizilmeye hazır ücreti karşılığı satabilirim. Şuan elimde flc 100 var ancak 10 güne ems kartlarıda geliyor.

size mesaj olarak fotograf gönderdim hocam

wtrk

No Body Can Stop Me!!!